Voetreflextherapie

-----Ja, natuurlijk!-----


Bel direct voor een afspraak:06-20568098

Voetreflextherapie

- Je hebt lichamelijke klachten die je leven beïnvloeden
- Je voelt beperkingen als gevolg van (onbegrepen) gezondheidsproblemen
- Je vindt in het reguliere circuit geen oplossing


Herken je dit? Dan is voetreflextherapie misschien iets voor jou!


90% van alle ziekten en kwalen wordt veroorzaakt door (onbewuste) stress. Dit uit zich op de plek waar zich jouw zwakste schakel bevindt. Bij de een geeft dit lichamelijke problemen zoals maagklachten, obstipatie, astma, eczeem of reuma en bij de ander mentale klachten zoals slapeloosheid, burn-out of depressie. Het goede nieuws is dat je deze klachten kunt verlichten. Voetreflextherapie kan helpen bij het verminderen van symptomen en het bevorderen van algeheel welzijn. Ontdek de voordelen van voetreflextherapie voor jouw gezondheid.


Als voetreflextherapeut


  • Begeleid ik je naar een betere gezondheid
  • Beheers ik diverse behandeltechnieken (zowel Chinese als westerse)
  • Verzorg ik maatwerk per persoon


De drie pijlers in mijn praktijk:

- Voetreflextherapie

- Oorreflexologie

- Neuroreflexologie


Uit jarenlange ervaring blijkt dat deze onderdelen samen de sterkste boost geven aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Hoewel voetreflextherapie altijd de basis vormt, is het dus goed mogelijk dat je verschillende behandelvormen aangeboden krijgt in één therapiesessie.

Nieuw: 'Herstel na Covid' behandeling


Heb je een Covid infectie doorgemaakt en heb je restklachten overgehouden zoals verlies van reuk, concentratie en energie? Of chronische hoofdpijnklachten, spierpijnen, kortademigheid? Door middel van specifieke grepen kunnen deze klachten sterk verbeteren! Ik heb de training 'Covid 19, een route naar herstel' gevolgd om je hierbij te helpen. 


Mijn specialisatie: Oncoreflextherapie


"Even een moment van rust en ontspanning, dat is wat de behandelingen van Irma voor mij betekenen. Ik voel me hier even geen patiënt."


Ben je regulier onder behandeling voor kanker en ben je moe van de behandelingen? Wil je je lichaam weer eens op een positieve manier voelen? Bijwerkingen als concentratieverlies en vermoeidheid hebben een grote invloed op je dagelijks leven, je wil er zo snel mogelijk iets aan doen. Oncoreflextherapie is voetreflextherapie speciaal gericht op het begeleiden van mensen met kanker tijdens het ziekte- en herstelproces. Lees verder bij 'Oncoreflex' wat ik in dit proces voor je kan betekenen.Aanvullende methoden op een voetreflexbehandeling:


Ooracupunctuur

"Ik kwam eigenlijk voor iets anders, maar toen ik bij de intake meldde dat ik ook hooikoorts had heb ik daar ooracupunctuur voor gehad. Mijn klachten zijn sterk afgenomen en met af en toe een herhaalbehandeling heb ik bijna geen last meer."


Net als op de voet zijn ook in het oor alle delen van het lichaam terug te vinden. Voetreflex en ooracupunctuur vullen elkaar perfect aan. Ooracupunctuur is ook zeer effectief bij problemen als hooikoorts, overgewicht en stoppen met roken.


Neuroreflexologie

"Mijn onderrugklachten zijn grotendeels verdwenen! Na de eerste behandeling met neuroreflex voelde ik de volgende dag al verbetering. Na de tweede behandeling kan ik me weer veel vrijer bewegen."


Neuroreflexologie is een bijzondere techniek die zich richt op reflexpunten die het centrale zenuwstelsel beïnvloeden. Dit zogenaamde focuspunt is het meest gevoelige punt in een reflexzone dat correspondeert met de klacht. Blokkades in de zenuwbanen kunnen zo worden opgeheven en pijn- en spanningsklachten kunnen worden behandeld.


Overige technieken


Cupping, moxalamp en TuiNa (massage van acupunctuurpunten op het lichaam) zijn nog enkele aanvullende technieken die ik kan inzetten om jouw klachten te verlichten.


Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau voor iemand met gezondheidsproblemen? Of gewoon voor een heerlijk ontspannen behandeling?

Dan is een cadeaubon voor een voetreflextherapiesessie de perfecte keuze! Gun je geliefde, vriend, vriendin, collega of personeel een bijzondere ervaring. Een cadeau dat bij iedereen in de smaak valt!