Irma Scheepers

                               Natuurgeneeskundig therapeut / Voetreflextherapeut                                                  

In 2010 ben ik gestart als stoelmasseur. Eenmaal gepakt door het "massage-virus" ben ik me gaan oriënteren op andere massagevormen. Voetreflextherapie trok mijn aandacht omdat je via de voeten zo ontzettend veel kunt bereiken, het hele lichaam is weerspiegelt in de voeten. 

In 2016 heb ik een studiereis naar China gemaakt om aan de Universiteit van Beijing les te krijgen in TuiNa massage, een Chinese massagevorm waarbij op de meridianen wordt gewerkt en zodoende klachten kunnen worden verlicht. Jaarlijks volg ik bijscholingen waardoor mijn behandelingen steeds effectiever worden. De belangrijkste tot nog toe is de opleiding Oncoreflex; voetreflex voor mensen met kanker. Deze heb ik gevolgd naar aanleiding van mijn eigen ervaringen met kanker. In die periode heb ik ervaren dat voetreflex een behandelvorm is die je weer op een positieve manier in contact brengt met je lichaam.  

Door voetreflextherapie geef ik je een betere gezondheid, meer vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Hiervoor gebruik ik de westerse en Chinese voetreflextechnieken, een combinatie die mij heel erg aanspreekt omdat het de resultaten versnelt en mogelijkheden geeft tot uitgebreide behandelingsmogelijkheden.