Natuurlijk gezond door:
 Voetreflex/Ooracupunctuur/Cupping/TuiNa 

Ervaringsverhalen van cliënten

(in verband met de privacy zijn de namen fictief)

Bianca, 34 jaar (hoofdklacht: stress): "Bij binnenkomst in de praktijk valt er direct een deken van rust over me heen en kan ik me helemaal overgeven aan de behandelingen. Een heel bijzonder gevoel!"

Elise, 32 jaar (hoofdklacht: niet zwanger raken, 4 behandelingen):  "Onder het mom van 'baat het niet dan schaadt het niet' ging ik op aanraden van een kennis naar Irma. Na 8 jaar, 5 miskramen en veel behandelingen in het ziekenhuis was ik nog steeds niet zwanger. Naast het traject in het ziekenhuis heb je me behandeld, het enige dat je (volgens mij) gedaan hebt is rust brengen. Na 4 behandelingen was ik zwanger van een klein wondertje!!! Het is moeilijk te zeggen wat de doorslag heeft gegeven, maar ik ben enorm dankbaar voor het resultaat!"

Robert, 39 jaar (hoofdklacht: rugpijn): "De massages van Irma zijn soms pittig! De term 'fijne pijn' is hier wel van toepassing, maar het treft doel. Mijn rugpijn is sterk afgenomen en met de gegeven adviezen blijft het onder controle. Ik blijf regelmatig terugkomen voor (zoals Irma het noemt) een APK-tje."

Anne, 57 jaar (hoofdklacht prikkelbaar en depressief gevoel): "Ik  kwam bij je met allerlei uiteenlopende klachten waarvan ik niet wist waar ze vandaan kwamen. Inmiddels sta ik veel geruster in het leven en maak ik me niet meer zo druk. Ik merk dat ik emotioneel een soort van 'opgeladen' ben na een behandeling. En als mooie bijkomstigheid zijn de lichamelijke klachten die ik erbij had ook grotendeels opgelost."

José, 58 jaar (hoofdklacht: bijwerkingen van oncologische behandelingen): "De voetreflextherapie geeft mij rust en ontspanning. Ik heb de diagnose kanker gekregen, dus ik heb daar veel behoefte aan. Zodra ik bij je ben en ga liggen daalt de rust op me neer en kan ik alles even loslaten en echt genieten."

René, 41 jaar (hoofdklacht: herstel na burn-out): "Anderhalf jaar na mijn burn-out voelde ik me nog steeds niet de oude. Je behandelingen, en vooral je luisterend oor, hebben me het laatste zetje in de goede richting gegeven. Ik voel dat ik er weer bij hoor."

Ineke, 42 jaar (hoofdklacht: droge ogen, oor-acupunctuur): "Door oor-acupunctuur verlost van mijn geïrriteerde en droge ogen. Hoe het kan weet ik niet, maar ik ben er blij mee."

Ellen, 48 jaar (hoofdklacht: duizeligheid en tinnitus): "Ik kwam bij je met de klacht tinnitus en duizeligheid. Na een jaar regelmatig en intensief behandeld te zijn is de duizeligheid weg en is de tinnitus sterk verminderd. Het was een lang traject, maar zeker de moeite waard! Ik blijf bij je komen voor een soort van onderhoud en daar voel ik me heel goed bij.

Christel, 43 jaar (hoofdklacht: schouderpijn, 5 behandelingen): "Het leuke aan de werkwijze van Irma is dat ze steeds met iets nieuws komt. Naast voetreflex kreeg ik oor-acupunctuur en zelfs een energetische behandeling. Ik weet niet precies wat je doet, maar ik voelde al na 5 behandelingen een sterke verbetering! Ik raad het iedereen aan!"

Maria, 63 jaar (hoofdklacht: obstipatie, 2 behandelingen): "Ik ben verlost van de obstipatie waar ik al mijn hele leven mee loop. Al na 2 behandelingen geen opgeblazen gevoel meer en een soepele buik."

Ans, 61 jaar (hoofdklacht: slaapproblemen, 6 behandelingen): "Al zo lang als ik me kan herinneren werd ik elke nacht wakker en dan kon ik niet meer inslapen. Ik werd door een collega gewezen op voetreflextherapie en kwam via de website bij je terecht. Ik slaap nu veel dieper en ik slaap steeds vaker door waardoor ik me overdag veel fitter voel."

Erna, 51 jaar (hoofdklacht: opvliegers, 8 behandelingen): "Ik was niet bekend met voetreflextherapie, maar het bevalt me heel goed. Mijn overgangsklachten zijn nu veel beter onder controle. Ik voel me fitter, energieker en heb minder last  van stemmingswisselingen en opvliegers. De voedingsadviezen hebben volgens mij ook een grote invloed ".

Linda, 29 jaar (hoofdklacht: oedeem, 6 behandelingen): "Door voetreflex en oor-acupunctuur is mijn klacht sterk afgenomen. Na een operatie aan mijn rechterborst vanwege borstkanker, bleef ik oedeem in mijn arm houden. Je gaf me ook leefstijladviezen en ik kreeg zelfs een thee mee, speciaal voor de afvoer van lymfevocht. Fijn dat ik me weer zonder pijn kan bewegen, dankjewel!"  

Mieke, 52 jaar (hoofdklacht: blaasontsteking, 6 behandelingen): "Ik vind het prettig dat je goed uitlegt wat je gaat doen en hoe de behandeling werkt. Ik snap nog steeds niet heel veel van de meridianen en zo, maar het werkt wel! Ik was de vele antibioticakuren vanwege mijn blaasontstekingen meer dan zat. Na 3 behandelingen voelde ik al dat we op de goede weg waren en nu, na 6 behandelingen is mijn klacht verdwenen."

Angelique, 55 jaar (hoofdklacht: vermoeid en weinig energie, 8 behandelingen): "Irma gaf aan zich eerst alleen op de  hoofdklacht te richten (ik had ook lichamelijke ongemakken). Na de eerste twee behandelingen werd mijn klacht eigenlijk alleen maar erger, Irma stelde me gerust en gaf aan dat dat een goede reactie van mijn lichaam was. Na 4 behandelingen begon ik me beter te voelen en na 8 behandelingen was niet alleen mijn energie sterk toegenomen, maar ook mijn andere klachten zoals maagpijn, slecht slapen en het gevoel van zwaarte waren verdwenen."

Irene, 50 jaar (hoofdklacht: tinnitus): "Sinds drie jaar heb ik last van tinnitus. Je gaf al aan dat dat een heel lastige klacht was om te behandelen, daar was je eerlijk over. Ik heb voetreflex, oor-acupunctuur en energetische behandelingen gehad, je gaf aan dat je deze combinatie zelf bedacht had. De tinnitus is niet verdwenen, maar het is veel rustiger geworden. Soms zijn er zelfs momenten dat ik het vergeet en dat het ergens op de achtergrond zit. Bij stress merk ik dat het weer naar de voorgrond komt, maar na een paar behandelingen is het dan weer onder controle. Het beheerst niet meer mijn leven."

Jurgen, 45 jaar (hoofdklacht: stress, 6 behandelingen): "Spanningen en werkstress beheersten mijn leven. De rust die je me gegeven hebt is goud waard! Ik kan er nu veel beter mee om gaan".