Irma Scheepers Voetreflextherapeut

                                                  

Even voorstellen

Voor je verder leest is het misschien wel prettig om meer over mij te weten. 

Mijn interesse voor massage ontstond toen ik in loondienst was en elke week een heerlijke stoelmassage mocht ontvangen. Het leek me direct al een geweldig vak en ik ben in 2010 gestart als stoelmasseur. Eenmaal gepakt door het "massage-virus" ben ik me gaan oriënteren op andere massagevormen. Voetreflextherapie trok mijn aandacht omdat je via de voeten zo ontzettend veel kunt bereiken, het hele lichaam is weerspiegelt in de voeten. 

In 2016 ben ik met een studiegroep naar China gereisd om aan de Universiteit van Beijing les te krijgen in TuiNa massage, een Chinese massagevorm waarbij op de meridianen wordt gewerkt en zodoende klachten kunnen worden verlicht. Jaarlijks volg ik bijscholingen op allerlei gebieden waardoor mijn behandelingen steeds effectiever worden. De belangrijkste tot nog toe is de opleiding Oncoreflex; voetreflex voor mensen met kanker. Deze heb ik gevolgd naar aanleiding van mijn eigen ervaringen met kanker. In die periode heb ik ervaren dat voetreflex een behandelvorm is die je weer op een prettige manier in contact brengt met je lichaam.  

Mijn missie is om door middel van voetreflextherapie mensen een betere gezondheid, meer vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest te brengen. Hiervoor gebruik ik de westerse en Chinese voetreflextechnieken, een combinatie die mij heel erg aanspreekt omdat het de resultaten versnelt en mogelijkheden geeft tot uitgebreide behandelingsmogelijkheden. 

Wellicht dat ik iets voor jou kan betekenen, ik zie je graag in mijn praktijk.

Hartelijke groeten, Irma Scheepers